Χριστούγεννα στο Περιστέρι

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

Καθημερινά εορταστικές συναυλίες, εκδηλώσεις & δράσεις

 CAROUSEL – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΤΡΕΝΑΚΙΑ – ΚΑΡΑΒΑΚΙ – ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΤΝΗ

Ο Δήμος Περιστερίου σε πείσμα των καιρών και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Θα φορέσουμε  το γιορτινό μας χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι από τις αρχές Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ!  Μεγάλες συναυλίες, καθημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής! Επίσης στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό Καραβάκι και το “Σπίτι του Αϊ Βασίλη”!!!

Έναρξη -Άναμμα Χριστουγενιάτικου Δέντρου

Μεγάλη συναυλία,  μια φαντασμαγορική βραδιά με πολλές εκπλήξεις,  το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης. Εορταστική παρέλαση και γιορτή, χιλιάδες συμμετέχοντες από τους Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης, του Δημοτικού Ωδείου, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου.

 Χριστούγεννα στο Περιστέρι – Η μεγαλύτερη Βασιλόπιττα

Σε μια μοναδική γιορτή και φέτος θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη Βασιλόπιτα, με περισσότερα από 20.000 κομμάτια και 200 φλουριά από τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων.

Καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα, με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια και μουσικά δρώμενα.

Με είσοδο ελεύθερη παντού, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» και στα θέατρα της πόλης.

 

 

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *