Το Mr & Mrs Sam προσφέρει ένα χτένισμα δώρο με κάθε βαφή μαλλιών

Το Mr & Mrs Sam προσφέρει ένα χτένισμα δώρο με κάθε χτένισμα

Ένας υπέροχος χώρος το Mr & Mrs Sam που άνοιξε τις πόρτες του  τον δύσκολο καιρό της πανδημίας,  υποδέχεται  αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας,  για να περιποιηθεί τα μαλλιά μας, να μας ομορφύνει και  να αλλάξει τη διάθεσή μας! Σε έναν  ιδιαίτερο και cosy χώρο και πάντα με εξαιρετικής ποιότητας προιόντα, αφεθείτε στα χέρια της καταπληκτικής Όλγας και των συνεργατών της, που πραγματικά κάνει θαύματα!

Εξαιρετικά κουρέματα και χτενίσματα, τέλειο Barbering για τα αγόρια μας, νύχια για φίλημα και φυσικά ο πρωταγωνιστής της εποχής, το χρώμα! Η εποχή είναι η πλέον κατάλληλη για να επιχειρήσουμε μια ανανέωση, να διορθώσουμε το χρώμα μας, η ακόμα να κάνουμε μια δραστική αλλαγή και το Mr & Mrs Sam, είναι εδώ για να μας βοηθήσει να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα!

 

Το Mr & Mrs Sam, ένα απο τα λίγα κομμωτήρια με εξειδίκευση στο χώρο του βαφείου  και άριστη γνώση των καινούριων τεχνικών, σε συνδυασμό με την πολλή καλή επαφή με τον πελάτη και το σεβασμό στις επιθυμίες του, μας βοηθά να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας! Με την κατάλληλη κατάρτιση και γνώσεις, με εξαιρετικά προιόντα, με πολύ αγάπη και μεράκι γίνονται θαύματα!

Και το καλύτερο  το κρατήσαμε για το τέλος! Για τον μήνα Μάιο και Ιούνιο το Mr & Mrs Sam, μας προ(σ)καλεί να ανανεωθούμε και προσφέρει ένα χτένισμα δώρο με κάθε βαφή μαλλιών! Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα και αναδείξτε  τον πιο όμορφο εαυτό σας!

Mr & Mrs Sam: Θηβών 521

Tel: 2105981142

f : Mr & Mrs Sam

i : mr.mrssam

 

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *