Συναυλία με τους «ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ», στο άλσος Περιστερίου

Συναυλία με τους «ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ», στο άλσος Περιστερίου

Συναυλία με τους «ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ», σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20:00,  στο αγαπημένο μας Άλσος Περιστερίου!

Οι «Αλγίμωτρα» είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2018. Πρόκειται για τη συνύπαρξη έξι νέων μουσικών με σκοπό τη δημιουργία ενός καινούργιου ηχητικού υλικού. Οι ήχοι με τους οποίους πειραματίζονται αποτελούν μια μείξη έντεχνου, παραδοσιακού, ρεμπέτικου και τζαζ ρεπερτορίου. Γράφουν δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις σε μουσική και στίχους, ενορχηστρώνοντας οι ίδιοι τα τραγούδια τους.

Το όνομά τους αποτελεί μια λεξιπλασία και η ιδέα της δημιουργίας του γεννήθηκε από τα μέλη του συγκροτήματος, αμέσως μετά τον σχηματισμό του. Δεν άλλαξε ποτέ, αντιπροσωπεύοντας τη μουσική και στιχουργική τους ποικιλομορφία η οποία είναι διάχυτη σε όλο τον δίσκο.

Η ιδιαιτερότητα των ήχων, οι εναλλαγές στα μουσικά όργανα, τα διαφορετικά μοτίβα, οι πολυρυθμίες και, φυσικά, η συμμετοχή πολλών σπουδαίων τραγουδιστών και μουσικών, που με τις δικές τους ξεχωριστές ερμηνείες δίνουν την τελική μορφή στα τραγούδια, και συντελούν στη δημιουργία της μοναδικής μουσικής τους ταυτότητας!

Μέλη συγκροτήματος και μουσικά όργανα:
Γιώργος Αντωνόπουλος ( Α φωνή, ακουστική – ηλεκτρική κιθάρα )
Φωτεινή Παπαδοπούλου (Α φωνή)
Θωμάς Θάνος ( Β φωνή, ακουστική – ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς, πιάνο )
Ελένη Μπαΐλη ( Β φωνή, νέυ, ακορντεόν )
Μάνος Βλάχος ( Β φωνή, κοντραμπάσο )
Μανώλης Βουγιουκαλάκης ( Β φωνή, βιολί

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη!

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *