«Γονείς στην Εφηβεία» Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Γονείς στην Εφηβεία»

Σεμινάριο σε γονείς με παιδιά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, “Γονείσ στην εφηβεία”, διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”.
Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόεδρος του Δ.Σ. «Οδοιπορικό» Γεώργιος Μπεκιάρης, ενημερώνει ότι το σεμινάριο γονέων απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι – περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό «Άγιος Αντώνιος»), ημέρα Τετάρτη και ώρες 18:30-20:00.
Θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα).
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι: 23 Νοεμβρίου, 30 Νοεμβρίου, 7 Δεκεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου 2022 & 11 Ιανουαρίου, 18 Ιανουαρίου, 25 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2023.
Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Συμμετοχή στο σεμινάριο

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
Οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email kp.odiporiko@yahoo.gr

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *