Έξοδος στο Περιστέρι: Τα καλύτερα events της Κυριακής

Έξοδος στο Περιστέρι: Τα καλύτερα events της Κυριακής

1.Manor House: Οι Κυριακές επιστρέφουν.

Στο Manor House, Βεάκη Αιμίλιου 36 Περιστέρι, ένα ακόμα Live με τον αγαπημένο Μύρωνα Στρατή στο Manor House στο Περιστέρι!Γιατί οι Κυριακές μας κλεινουν την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο!

2. Sempre Coffee & Coctail bar: Live με τον Τραντάφυλλο!

Το Sempre Coffe & Coctail bar, Σαρανταπόρου 51 Περιστέρι, πάντα φερνει τα καλύτερα στο αγαπημένο του κοινό!Eτσι σήμερα κάνει την Κυραική μας Party Sunday με ένα μοωαδικό live με τον Τριαντάφυλλο!

3. The Coal Mine:Tap take over & Meet the Brewers.

 

Αυτή την Κυριακή το Coal Mine, Αγίου Κηρύκου 2 Περιστέρι, φιλοξενεί  μια “φρέσκια” ζυθοποιεία, η οποία θα μας μυήσει στον κόσμο της μπύρας με το δικό της “παράξενο” τρόπο, την KVLT Brewing Society.
Η KVLT Brewing Society είναι ένα μυστήριο παρακλάδι της εγχώριας craft σκηνής. Η αρχή του κακού έγινε το 2020, όταν ο Βασίλης και ο Χρήστος αποφάσισαν να συνεργαστούν και να βράσουν ένα homebrew για το rock καφενείο ΠΑΡΑξΕΝΟ. Έτσι γεννήθηκε η συνταγή της ΠΑΡΑξΕΝΗΣ Αμέρικαν πέιλ έιλ. Εκτός από την ΠΑΡΑξΕΝΗ, η KVLT έχει κυκλοφορήσει επίσης τις: ΜΑΓΙΣΣΑ trippy ipa, Salted caramel dark lager και Dry hopped lager, η οποία αποτελεί και την πιο πρόσφατη δημιουργία της.
Σήμερα στο Coal Mine θα δοκιμάσουμε
On Tap:
Dry hopped lager. Μία ελαφριά, άκρως δροσιστική και ξεδιψαστική Helles lager. Aρώματα λεμονάτα που συνδυάζονται άψογα με τη βυνώδη και μπισκοτένια βάση της.
Bottle:
Salted caramel dark lager. Σοκολατένια, με αρώματα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, καραμέλας βουτύρου και μία ελαφριά αλμύρα από αλάτι Ιμαλαΐων να ισορροπεί όλα τα παραπάνω.
Στα Deck η @helencreep
Μας περιμένει λοιπόν μια δυνατή Κυριακή, με δυνατές συγκινήσεις 🍻 και δυνατές μουσικές 🎧 !

4.Bonco 1993:DjSPERY.

To Bonco 1993, Μεγάλου Αλεξάνδρου 73 Περιστέρι, κλείνει την εβδομάδα με  όμορφες μουσικές από την Dj spery, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε ότι αύριο είναι Δευτέρα! Αφού σήμερα είναι μια υπέροχη Κυριακή στο Bonco1993!

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *