Διαδικτυακή Ημερίδα “Οι Επιδημίες του Χειμώνα.”

Διαδικτυακή Ημερίδα “Οι Επιδημίες του Χειμώνα. Οι Πολίτες ρωτούν – οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., που συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα. Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30. Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

Ζωντανή μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου (link): https://www.facebook.com/kepygeiasperisteri

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος, Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

 

 

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *