1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα HADO στο Περιστέρι

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα HADO στο Περιστέρι!

Το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα HADO, ένα υπερθέαμα ηλεκτρονικού αθλητισμού επαυξημένης πραγματικότητας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, ώρες 10:00-22:00, στο Άλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη».

Οι καλύτερες ομάδες από όλη τη χώρα θα συναντηθούν για να αναδείξουν την πρωταθλήτρια ομάδα, που θα κατακτήσει το κύπελλο και θα συμμετέχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Γαλλία, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 θα μπορούν οι επισκέπτες να παίξουν HADO δωρεάν με σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα είναι ανοιχτές για όλους με μοναδικό προαπαιτούμενο οι παίκτες να έχουν ατομικό επίπεδο 3 στο HADO.

 

Τι είναι το HADO;

Αθλητισμός και gaming μαζί!

Ως το πρώτο παγκοσμίως techno-sport, το HADO εισαγάγει την τεχνολογίας αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality “AR”) στον αθλητισμό για να δημιουργήσει μία πλατφόρμα που θα φέρει τα eSports από την καρέκλα σε ένα αληθινό γήπεδο.

Οι παίκτες πρέπει να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη. Το HADO οδηγεί το μέλλον των σπορ και συγκεντρώνει πλέον σε όλο τον κόσμο παίκτες και θεατές σε ένα άθλημα που θα πρωταγωνιστήσει

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *