11ος Μαθητικός Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου

11ος Μαθητικός Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου

“ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ – ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ”

 

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος τον 11ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Ζωγραφίζω τις Ευχές μου».

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, καλεί τους μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Περιστερίου, να συμμετέχουν με τα έργα τους στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής ενόψει των εορτών Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.Ο κ. Παχατουρίδης υπογραμμίζει ότι: “Ο Δήμος Περιστερίου για μία ακόμη χρονιά εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα αναδείξει ως πρωταγωνιστές και των φετινών γιορτών τα μικρά παιδιά! Τα μικρά παιδια που προσδοκούμε να δημιουργήσουν μέσα από την αθωότητα και την ευαισθησία τους, να αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα όνειρά τους και να προσφέρουν νότες αισιοδοξίας και χαράς σε όλους μας και κυρίως στους μικρούς μας δημότες».

Τρόπος Συμμετοχής:

Και ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ψηφιακά. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο depadp.gr για να ενημερωθούν για το διαγωνισμό. Στη συνέχεια θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία που ζητούνται και να επισυνάψουν τη ζωγραφιά σε ψηφιακή μορφή. Τα έργα των μαθητών θα πρέπει να υποβληθούν έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Τρόπος επιλογής των έργων:

Οι 51 καλύτερες ζωγραφιές θα επιλεγούν από επιτροπή. Η επιτροπή θα αποτελείται από εικαστικούς των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ). Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα σαν επιβράβευση για τη ζωγραφιά τους.

Τα έργα που θα επιλεγούν ενδέχεται να πρέπει να παραδοθούν πρωτότυπα, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό. Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στα ειδικά φωτιστικά πλαίσια της κεντρικής Πλατείας Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Η φωταγώγηση της πλατείας με τα 51 έργα θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:0 0 – 14:00, τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr

 

About kleopatra_tsoukala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *